BLOG ACTION DAY: PARLEM DE MEDI AMBIENT

Com anunciava fa uns dies, avui és el Blog Action Day, que en aquesta ocasió està dedicat a parlar sobre el medi ambient. Doncs bé, aprofitant l'avinentesa, informo de la Convenció Catalana del Canvi Climàtic, que es celebrarà a Barcelona el proper dia 17 d'Octubre.


L'objectiu de la jornada, impulsada des de la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge, és obrir un procès participatiu per disposar d'un Pla d'Acció 2008-2012 per a la mitigació del canvi climàtic.


De pas, us recomano una visita a l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, que ens pot ajudar a comprendre millor aquest fenòmen, i les alternatives per fer-hi front.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Anònim ha dit...

Making money on the internet is easy in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat money[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood methods to build an income online.

Anònim ha dit...

Who else thinks that Russia bears walking the streets, and the vodka flows like water?
And anyone can know that in this country the most beautiful girls?