GASPAR LLAMAZARES GUANYA LES PRIMÀRIES

Amb un 62,5%, Gaspar Llamazares ha guanyat les primàries d'IU. Com podeu imaginar, estic molt satisfet pel resultat, com la majoria de la gent d'EUiA, que hem apostat clarament per en Gaspar, per les raons que ja vaig comentar fa uns dies.
Ara toca elaborar un programa valent, i cercar les complicitats amb d'altres sectors de l'esquerra social i política per presentar una alternativa de progrès compromesa amb un model social just, ecològicament sostenible, i sensible a la Espanya plural i el seu desenvolupament federal.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una participació del 37%, no és com per llençar coets, la veritat. Llamazares no les té totes amb sí mateix, i ho sap. Més del 60% de l'organització no l'ha votat, cosa que indica un congrés mogudet el 2008, on només hi ha dues opcions. O el catapum definitiu, o una regeneració oberta a la crítica anticapitista y a la lluita -que serà dura- per la República, però que és l'unic camí per a aconseguir, algun dia, el poder de debò.

Iñaki Escudero ha dit...

Hola Toni, he canviat l'adreça del bloc. Ara serà: http://iescudero.blogspot.com

Salut,
Iñaki

don-aire ha dit...

Me n'alegro. Enhorabona

Lejarza ha dit...

Para una vez que gana algo...,lo que tiene que hacer es ganar algún diputado..., no le pedimos 23 de Anguita..., pero uno al menos...
Un Saludo Toni

Toni Salado ha dit...

Hola Juan,

Los 23 de Anguita corresponden a una coyuntura muy particular, pero recuerda: aún con 23, gobernó Aznar y no influimos nada. Con 3 + 2 hemos sido más determinantes.

Lo que hace falta ahora es que todos/as tiremos del carro en el mismo sentido para poder sacar un resultado qu nos permita tener un grupo parlamentario potente, más allá del número total.

Un saludo,

Toni.