LA SAMARRETA

No companys, no, si us pensaveu que anava a fer un post sobre la mítica cançó La samarreta de l'Ovidi Montllor, us heu equivocat. Per donar la xapa sobre música o poesia, ja tinc El Rincón de Orfeo.
Avui vull parlar d'una altra samarreta, una estampada amb el dibuix d'Optimus Prime, el megaheroi de la serie Transformers. Una camiseta per adolescents o per freakies del comic. Doncs bé, per portar aquesta samarreta, un ciutadà anglés no ha pogut embarcar a l'aeroport londinenc de Heathrow. La raó: en el dibuix, Optimus va armat amb una pistola. Aquí teniu la noticia recollida a El Periòdico, amb foto de tan temible amenaça.
Fins a aquests límits grotescs arriba la seguretat preventiva dels controls aeroportuaris.
Fa uns dies veiem a l'amic David Raya demanant al Parlament Europeu una revisió de les restriccions de portar líquids i assimilats, almenys a persones com ell, que en patir fibrosi quística i diabetes, necessita portar a sobre gran quantitat de medicaments en aquest estat natural.
La revisió dels protocols de seguretat als aeroports esdevé una obligació per la UE, que no pot seguir maltractant a la seva ciutadania. Jo sóc dels que no té cap problema en treurem les sabates i el cinturó a l'aeroport, però que em diguin com he de vestir, ja és massa.

2 comentaris:

Joan M. ha dit...

En Zapatero com en Laudrup, si senyor. L'estat és un esclau de la jerarquia catòlica però, i que podem esperar en un estat en que la constitució, tot i ser "aconfesional" fa explícita referència a l'Esglèsia Catòlica per ser majoritària. Que passaria si això mateix ho fes amb els sindicats, anomenant-se a la constitució UGT i CCOO?
Per altra banda, totalment d'acord amb lo dels aeroports.

Toni Salado ha dit...

Gràcies pels teus comentaris, Joan M. Ja veus com està el pati: ara 60 hores setmanals...