LA DERIVA DRETANOSA DEL DIARI "EL PAIS"

Que el diari El País s'ha dretanitzat no és noticia, ni crec que ningú ho posi ja en dubte, especialment en el que fa referència als temes de política internacional, i en concret, quan es parla d'América Llatina.
Com resa la dita, la mujer del César ha de ser honrada y parecerlo, és a dir, al menys s'ha d'aparentar certa contenció en les declaracions i valoracions públiques d'un diari que preten ser progresista, que diu que és independent i que té la voluntat de ser global.
Per això, considero impresentable l'editorial d'avui sobre la voluntat del govern argentí de renacionalitzar les pensions que els governs de Carlos Menem havien privatitzat. Una editorial que sobrepassa per la dreta l'epítet de "Cristinazo" amb el que ha batejat el diari "El Mundo" aquesta mesura.
Els interessos del grup PRISA a América Llatina son importants, i está clar que als seus socis financers no els hi ha fet cap gràcia perdre aquest negoci sobre un dret com és el de la jubilació remunerada. Una evidència de que la mesura és encertada per a les classes treballadores, no per les entitats financieres. Ladran, luego cabalgamos...

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL "GRUP PRISA" L'AIGUA JA LI ARRIBA A LA BOCA.I TENEN QUE SOBREVIURE,SOBRETOT SI EL "CARRER" VA PER UN ALTRE CAMI.NO TOTS TENEN LA DIGNITAT DE JORDI BOSCH,DAVANT EL "NOIS DEL CARRER NICARAGUA". JUGANT AMB BCN.....