5a ASSEMBLEA D'EUiA: UNITAT, PLURALISME, TRANSFORMACIÓ.

Aquest cap de setmana he assistit com a delegat a la 5a Assemblea Nacional d'EUiA, que ha tingut uns resultats molt satisfactoris. EUiA és ara més forta i més util a la societat catalana, gràcies a l'esforç dels 646 delegats i delegades que han sabut conjugar pluralisme i unitat, tant en les propostes polítiques com en l'elecció de les persones que les han de portar a terme.

Algunes dades que mostren aquesta afirmació: els documents estratègics de l'organització han rebut el suport de gairebé el 87%. Les candidatures úniques del Consell Nacional i de la delegació d'EUiA que assistirà a la IX Assemblea d'IU han estat pràcticament votades per unanimitat. Les resolucions sobre la crisi econòmica, per la Pau i contra l'OTAN, i sobre el procès assembleari d'IU han rebut suports superiors al 90%. I per últim, el Coordinador General d'EUiA, Jordi Miralles, ha estat elegit novament sense cap vot en contra.

He estat escollit membre del Consell Nacional d'EUiA, i delegat per a la IX Assemblea Federal d'IU. Unes responsabilitats que intentaré exercir de la millor manera, agraïnt als companys i companyes de l'organització que m'hagin fet confiança per aquestes tasques.

La 5a Assemblea té espai multimedia, on trobareu fotos de l'Assemblea, les entrevistes que han fet a Jordi Miralles a la televisió, el tractament informatiu de l'Assemblea en els diferents mitjans de comunicació, etc.

Aquí poso el video que recull de les fotos (amb música) de la primera jornada de l'Assemblea, fet amb molt bon criteri pel company David Tortosa.


4 comentaris:

Iñaki ha dit...

Mare meva Toni, qui diria que només en 6 anys (la 3a va ser la primera Assemblea a que vaig assistir com a delegat) arribaríem fins on hem arribat.
I no ho dic només pel resultat de l'Assemblea, que ha estat magnífic.
Ho dic també per l'organització, pels vídeos, (cony, si fins i tot tenim espai multimèdia...!).
Pesi qui pesi, avancem. Aquesta nostra petita organització s'ha fet gran en quatre dies...

Salut, i enhorabona!!!

Toni Salado ha dit...

Enhorabona a tú també, per la part que et toca! Jo vaig participar en la fundació d'EUiA al 1998 i he estat delegat des de la 2a Assemblea al 2000, i tens tota la raó: ens anem consolidant i creixent, pesi a qui pesi...Salut!

Marta ha dit...

moltes felicitats Toni, segur que faràs molt bona feina!!

Toni Salado ha dit...

Gràcies Marta! Espero poder fer una bona feina, a l'alçada de la confiança que han tingut en mi els companys i companyes que m'han elegit. Ens veiem!