ALGUNES BONES RAONS PER VOTAR ICV-EUiAAvui és l'últim dia de campanya electoral, i per tant, la darrera oportunitat per demanar el vot per una candidatura. Cap sorpresa si us dic que demano el vot per ICV-EUiA, encapçalada per Raul Romeva i Núria Lozano. Vull donar algunes bones raons per fer-ho.


1-Perque hem estat una de les poques candidatures que ha parlat de quina Europa volem, de quin paper d'Espanya i Catalunya a Europa, i no de qui governa Espanya o Catalunya, que no es decideix en aquestes eleccions. Hem proposat un altre model d'Europa.


2-Perque no hem fet salsa rosa de la crisi, ni dels qui la pateixen, les classes treballadores i populars. Hem proposat un altre model econòmic europeu.


3-Perque la fulla de serveis dels nostres eurodiputats és una garantia de treball, fermesa, compromis i constància, com ens ha estat reconegut.


4-Perque ens han mostrat el seu suport diversos sectors socials de progrès: sindicalistes com en Joan Coscubiela, intelectuals com Rosa Regás, artistes com Alberto San Juan o Mercedes Sampietro, o escriptores com Almudena Grandes.


5-Perque tenim el recolçament europeu d'altres amb qui compartim programa, tant des de l'ecologisme com des de l'esquerra alternativa.


En aquestes eleccions està en joc quin model d'Europa per sortir de les crisis (econòmica, política, cívica...), i en funció d'aquest resultat, quin futur per Espanya i per Catalunya dintre d'aquest marc comú. Nosaltres, apostem per una sortida d'esquerres i ecologista, per una Europa Federal, justa, igualitària, solidària, i pacífica. El repte paga la pena: tothom a les urnes!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Què en penses de la despesa realitzada pel Departament d'Interior en una pista de bàsquet a una comissaria de mossos, en aquests moments de crisi, per un import de 650.000 €? ¿Creus que és coherent amb el què desprès es demana i s'explica a la ciutadania? ¿Creus que pot fomentar la desafecció de la ciutadania?. En el meu cas sí, he deixat de votar IC-V.

Anònim ha dit...

Como puede ser que en el acuerdo con ICV se especifique que los eurodiputados que saquemos, iran al mismo grupo y ahora resulta que no.

Desde luego es una mala razón para votar a la coalición. Parece que nuestros compañeros en la dirección a veces trabajan para que nos sea mas dificil votar.

David. Moreno