1 de Febrer a Fabra i Coats #AraEsDemà

Comença així la Crida Oberta que convoca a la trobada que celebrarem el dissabte 1 de Febrer, a l'espai Fabra i Coats de Barcelona:

"Ara és demà; i és ara, abans no ens ho prenguin tot, que cal construir una alternativa. No volem només resistir; volem sumar, proposar, construir, tot innovant per guanyar."

I acaba  d'aquesta manera: 

"Apel·lem a una nova majoria social i política, que vol empoderar-se per decidir-ho tot, a cercar des de la unitat noves preguntes i respostes per al canvi d'època que estem vivint, on tot està en joc per a les classes populars. 
I ens comprometem a tirar endavant accions polítiques institucionals i socials unitàries, de lluita social i política, per construir el país que volem i atendre les situacions d'urgència social. Sabent que ara és demà. Que no és temps de fragmentar-se, sinó de sumar; que no és moment de resignar-se, sinó de lluitar; que és el moment de la unitat. Si no és per canviar-ho tot, per a què? Si no som tota la gent qui lluitem, qui? Si no és ara, quan? Ara és demà."

Aquests dos extractes sintetitzen la voluntat d'aquesta Assemblea Oberta, que impulsa ICV-EUiA, però que reunirà a moltes més persones i espais polítics i socials dels que avui acompanya aquesta coalició. 

En aquesta infografia podras trobar el funcionament de la jornada, que com veuras, escapa del convencionalisme de les trobades partidàries, i que busca innovar des de zero en la construcció compartida d'aquesta alternativa que necessita la gent treballadora i les classes populars d'aquest país. 

Al web t'hi pots inscriure i pots aportar continguts i accions a debatre el propi dissabte. T'esperem.