Vota Ada Colau! Vota Barcelona en Comú!
Ha començat la campanya de les eleccions municipals del 24 de Maig, les primeres d'un 2015 marcadament electoral on les forces de canvi aspirem a ser decisives per canviar-ho tot.

A Barcelona, la gent d'ICV-EUiA hem apostat des del principi per participar d'un projecte guanyador, innovador, i de suma social, política, ciutadana com Barcelona en Comú, amb Ada Colau al capdavant. Anem a per l'alcaldia, les enquestes apunten a aquesta possibilitat ja, però no ens en refiem, en aquests dies de campanya demanem un esforç a tota la gent treballadora, a les classes populars, als veïns i veïnes dels nostres barris per fer-ho realitat en vots i regidors/es.

Tenim un equip solvent, compromés, jove, amb experiència, i un programa valent i rigoros per posar les institucions municipals al servei de les persones. Confluïm persones de Podem, de Procés Constituent, d'ICV-EUiA, d'EQUO, de Guanyem Barcelona, i moltíssima gent independent que ha donat el pas al compromís polític davant la situació d'emergència social que vivim. 

Fem de Barcelona la capital del canvi. I fem-ho amb alegria, amb l'empenta que la Barcelona popular sempre ha tingut per canviar la realitat. Ja es sent #ElRunRun de defensar el bé comú, fem-ho possible des de l'Ajuntament, #GuanyemBarcelona! 
Vota Ada Colau! Vota Barcelona en Comú!