Un País En Comú: 8 d'Abril, propera parada.
En aquest últim mes he anat a 7 actes de presentació dels documents del projecte Un País En Comú: Riells i Viabrea, Terrassa, La Llagosta, Lleida, Mollet, Gavà, i Tortosa. Més de 1000 kilòmetres explicant idees i valors d'un nou subjecte polític de canvi per Catalunya, a nivell social, democràtic, ecològic, feminista, i nacional. 

M'he trobat amb gent de Podem, d'ICV, d'EUiA, de Barcelona en Comú, de Terrassa en Comú, de Lo Comú de Lleida, i altres candidatures municipalistes confluents, i amb molta gent independent engrescada amb aquest nou espai unitari. Gent que coincidia amb les propostes, i gent crítica amb les propostes. Però la gran majoria coincidia amb la necessitat de bastir un gran instrument social i polític de canvi a Catalunya, i amb aliances a l'Estat i a Europa. 

No ens podem permetre que no surti bé o que no hi sigui tothom. Ens ho demanen les classes treballadores i populars fartes de retallades, de corrupció, de portes giratòries, d'injustícies... 

Avui Vicenç Navarro ha fet un article que em sembla molt assenyat i que comparteixo plenament, sobre aquesta necessitat unitària, i sobre el bon lideratge que pot exercir Xavier Domènech en la seva construcció. 

El dia 8 d'Abril, al Pavelló de Vall d'Hebron, seguim! Inscriu-te i participa!