NOVA WEB DE GASPAR LLAMAZARES


Avui es presenta la nova web de Gaspar Llamazares, candidat d'IU per la circumscripció de Madrid, com també recull l'amic Xavier Peytibi al seu blog. La pàgina està bastant més treballada que anteriors intents, i enllaça directament amb d'altres instruments i xarxes on el candidat està present. Esperem que aquest pas cap a les tecnologies web 2.0 sigui en ferm, i no un mer reclam comunicatiu. Per ideari i per sectors socials, IU hi té molt a dir en les TIC's que promouen la participació ciutadana, igual que ICV-EUiA a Catalunya.
Us deixo una interesant comparativa feta pel company Pablo Aretxabala, d'Ezker Batua-Berdeak, sobre els webs de Llamazares, Zapatero y Rajoy.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Por si te resulta de interés, un análisis comparativo de las webs de Llamazares, Rajoy y Zapatero:
http://hontza.nireblog.com/post/2008/01/28/comparativa-de-las-webs-de-llamazares-rajoy-y-zapatero

Anònim ha dit...

Toni, ara millor... una mica millor que l'ou fregit que tenia abans.. Només que tanqui lo de SuperGaspi i potser li donarà certa dignitat a la seva cibercampanya.

Usebio Cué ha dit...

Bueno, al menos el desaguisado del Super Gaspi ha quedado un poco más corregido. Le veo posibilidades al formato. Más que que a Gaspar de lograr un gran resultado electoral en dónde nuevamente seremos víctimas de un injustísimo sistema electoral.

Anònim ha dit...

Lo siento, he de retractarme en menos de 48 horas de mi comentario de ayer mismo...

http://www.joserodriguez.info/bloc/?p=79