PIZARRO i NIETO, DRETES i ESQUERRES


Informen els diaris de que Rajoy proposarà a Manuel Pizarro, exdirector d'Endesa, ser el número 2 de la llista del PP per la circumscripció de Madrid. Si algú tenia dubtes de que el PP és la mediació política i institucional dels grans capitals, ara queda més clar que mai.

En canvi, Gaspar Llamazares ha proposat a Joaquín Nieto, sindicalista de llarga trajectòria a CC.OO. que sigui el seu número dos d'IU a la llista per Madrid.


No és el mateix votar al PP i que governi un empresari especulador, que segons informa El País avui, ha cobrat una indemnització per deixar Endesa de 12 milions d'euros, que votar IU i que al capdavant hi hagi gent que pot aplicar en la política tot el bagatge del sindicalisme de classe en defensa dels drets dels treballadors i les treballadores.


Una altra evidència de que segueixen existint classes socials, i en conseqüència, esquerres i dretes.

2 comentaris:

gallo rojo ha dit...

Buena reflexión. No obstante, habría que recordarles a los actuales dirigentes de la colición ICV-EUiA, que, contradicendo sus "brillantes" pronósticos, los temas económicas se han colocado en el centro de la campaña. Estos temas, habían sido ubicados como secundarios durante los últimos tiempos. Basta con un repasito por la blogosfera de ICV, o con una lectura de los numeros más recientes de "Treball" para darse cuenta que, salvo en pequeñas excepciones y normalmente a través de personas válidas, pero arrinconadas por "ser demasiado marxistas o demasiado obreristas" por los dirigentes "ecosocialistas", el acento se ha colocado en otro lugar. La lista electoral de Barcelona, parece que ilustrará bastante bien estos olvidas.Ya veremos en que lugares se colocará a los sindicalistas. No obstante, no podemos desfallecer. Ánimos.

efe ha dit...

És clar que existeixen dretes i esquerres. Passa, però, que les dretes cada vegada són més dretes, sin complejos, i l'esquerres també som cada vegada més dretes. I així no hi ha manera de mantenir la frase. Aviat serà: encara hi ha dretes i dretes.